Delen
Deel dit product
Wij zijn benieuwd naar jouw review
Beoordeel Armband Bergkristal Klassiek Modern

Armband Bergkristal Klassiek Modern

€359,00
niet op voorraad
* Handgemaakt
* Uniek
* Bergkristal
* Armband
Helende edelstenen, sieraden en ook het adres voor je zachte sjaal van yakwol.
 • Liefde voor mens en dier
  Alle producten zijn met zorg uitgezocht, denkend aan mens, dier en milieu
 • Levertijd
  Binnen 1-3 werkdagen verzonden
 • Vragen?
  Neem contact op via ons contactformulier
 • Betalen?
  Snel en makkelijk via iDeal of bankoverschrijving
Beschrijving

Onze sieraden worden vanaf het begin helemaal zelf gemaakt. Het begint met het vinden van de juiste steen. Deze wordt dan in combinatie met een dosis creativiteit en vakmanschap van onze goudsmid omgetoverd tot een mooi zilveren sieraad. Al onze sieraden zijn dus uniek, dit betekent dat er overal maar één van is. Je kan dus ook bij ons langs komen een soort gelijkend sieraad te laten ontwerpen. We hebben één ontwerpregel: het sieraad wordt een persoonlijk ontwerp voor jou.

De private label sieraden uit ons eigen atelier zijn niet in onze webshop te koop. Onze ervaring is dat je ze eerst even moet passen en voelen om te weten of het echte liefde is. Als je geïnteresseerd bent in dit sieraad, dan nodigen we je van harte uit in onze winkel in Groningen.

Stel nu dat je helemaal zeker weet dat dit sieraad echt bij jou hoort, maar langskomen lukt niet of je hebt vragen? Bel ons dan tijdens openingstijden (niet mailen, maar bel 0503117567). Dit sieraad ligt namelijk in onze winkel en kan elk moment verkocht worden. Wij kijken ter plekke of hij er nog is en beantwoorden direct je vragen over bijvoorbeeld de maat. Blijkt hij toch echt voor jou? Dan zorgen we dat hij alsnog per aangetekende post bij je thuis komt.

 

Wil je meer weten over de werking van de steen? Dan kan je er hier meer over lezen.

 

Copyrights LiAtelier