Delen
Deel dit product
Wij zijn benieuwd naar jouw review
Beoordeel Hanger Roze Andesopaal

Hanger Roze Andesopaal

€99,00
niet op voorraad
* Handgemaakt in eigen atelier
* Massief 925 zilver
* Altijd maar één exemplaar gemaakt
* Andesopaal
* Edelsteen Hanger
Helende edelstenen, sieraden en ook het adres voor je zachte sjaal van yakwol.
 • Liefde voor mens en dier
  Alle producten zijn met zorg uitgezocht, denkend aan mens, dier en milieu
 • Levertijd
  Binnen 1-3 werkdagen verzonden
 • Vragen?
  Neem contact op via ons contactformulier
 • Betalen?
  Snel en makkelijk via iDeal of bankoverschrijving
Beschrijving

Onze sieraden worden vanaf het begin helemaal zelf gemaakt. Het begint met het vinden van de juiste steen. Deze wordt dan in combinatie met een dosis creativiteit en vakmanschap van onze goudsmid omgetoverd tot een mooi zilveren sieraad. Al onze sieraden zijn dus uniek, dit betekent dat er overal maar één van is. Je kan dus ook bij ons langs komen een soort gelijkend sieraad te laten ontwerpen.

De sieraden in deze categorie zijn niet in onze webshop te koop, omdat onze ervaring is dat je ze eerst even moet passen en voelen om te weten of het echte liefde is. Als je geïnteresseerd bent in dit sieraad, dan nodigen we je van harte uit in onze winkel in Groningen.

Wanneer je nu al zeker weet dat dit sieraad echt bij jou hoort, maar langskomen lukt niet? Bel ons even tijdens openingstijden. Dit sieraad ligt in onze winkelvitrine en kan dus verkocht worden. Dan kijken we of hij niet zojuist verkocht is, en dan zorgen we dat hij alsnog per aangetekende post bij jou terecht komt.

Wil je graag informatie over bijvoorbeeld de maat van een sieraad? We kunnen je het beste helpen als je ons belt op 050-3117567.

 

Wil je meer weten over de mooie werking van deze steen? Dan kan je er hier meer over lezen.