Delen
Deel dit product
Wij zijn benieuwd naar jouw review
Beoordeel kraamcadeau thuisbezorgd, met omslagdoek, nachtlamp en edelsteen.

kraamcadeau thuisbezorgd, met omslagdoek, nachtlamp en edelsteen.

€57,50
5 op voorraad
Op zoek naar een gegarandeerd fijn kraamcadeau? Wat heerlijk dat je dit pakket hebt gevonden. Met dit newborn verwenpakket maak je nieuwe ouders écht blij. Ontdek wat er in zit. Losse verkoopwaarde 69,95. Als pakket goedkoper.
Het artikel wordt binnen 1-3 dagen verzonden.
Helende edelstenen, sieraden en ook het adres voor je zachte sjaal van yakwol.
 • Liefde voor mens en dier
  Alle producten zijn met zorg uitgezocht, denkend aan mens, dier en milieu
 • Levertijd
  Binnen 1-3 werkdagen verzonden
 • Vragen?
  Neem contact op via ons contactformulier
 • Betalen?
  Snel en makkelijk via iDeal of bankoverschrijving
Beschrijving

Deze verwennerij is fijn voor zowel de ouders als de baby. Erg geschikt als kraamcadeau, maar ook wanneer je zelf een kleine verwacht. Je kan dit cadeaupakket personaliseren en thuis laten bezorgen, alsof je het zelf hebt opgestuurd. Wij schrijven de kaart met jouw tekst voor je.

Wat je in dit pakket zult aantreffen:

 • Een nepalese omslagdoek 
  Van de beste kwaliteit. Voor warmte en comfort. Troostend om de baby in te wikkelen, maar de sjaal is ook heerlijk voor papa en mama. Bij nachtvoedingen en luiers wisselen. En kilometers wandelen door de woonkamer.
 • Zoutlamp (met stekker)
  De perfecte toevoeging voor in de baby kamer. 
 • Amethist steentje 
  Een Amethist steentje voor rust zowel voor de baby als ouders.
 • Baby Barnsteenarmbandje 
  Ondersteuning voor de baby wanneer de tijd van doorkomende tandjes aanbreekt!
 • Handgeschreven kaart.
  Laat je dit pakket als cadeau bezorgen? Wij schrijven de kaart met jouw tekst.

 

Instructies bij het bestellen:

Bij dit pakket kun je aangeven welke kleur sjaal je in het pakket wilt ontvangen in het vak “Kleur sjaal”. Dit vak is te vinden naast/onder de foto's.

Wanneer het pakket een cadeau is; laat ons weten wat wij voor liefs op de kaart mogen zetten met jouw naam eronder. (Maximaal 200 tekens.)

 

Review kraamcadeau-pakket Hilde en Emil:

Wij hebben de omslagdoeken de hele dag door gebruikt met onze voorjaarsbaby. Met name het 'inbakeren' in de omslagdoek gaf onze kleine direct rust en ontspanning én troost bij babyverdriet. Het is zacht, ademend en comfortabel. En het ziet er leuk uit. Ons zoontje heeft er ook in geslapen, met een extra dekentje over. Vastzettend met een veiligheidsspelt (of ducktape) en het is veilig en snel los. 
Het zoutsteenlampje is ook ideaal. Het sfeervolle oranje licht verstoort de nachtrust niet, maar het geeft voldoende zicht om luiers te verschonen, flesjes te maken en bij elk kuchtje en zuchtje zie je direct of het een slaapgeluidje is en dat je verder kan slapen, óf dat je in actie moet komen. De barnsteen armbandjes zijn we nog niet aan toe nu, maar voordat je het weet komen de tandjes door en dan is het fijn íets te kunnen doen. Voor ons is dat naast de Dentinox. Net als met de ontspannende amethist. Bij ons lag die onder het matrashoesje. Wel de omslagdoek voorzichtig wassen. Niet meedraaien met de wolletjes in wasmiddel met Lanoline. De omslagdoek is niet van pure wol, maar een materialen mix. 

Dit is in ieder geval weer eens iets anders dan een cadeau van de standaard babyzaken, én ook na de babytijd blijven de spulletjes mooi om erbij te hebben.