LiAtelier heeft een ongelofelijk groot aanbod aan sieraden in verschillende maten, vormen, stijlen en kleuren. Maar hoe groot de collectie ook is, het bevat niet alles. En misschien wel niet precies datgene waarnaar je zoekt. Gelukkig kan LiAtelier hierbij helpen. Femke of Hilde* zet het idee om in een prachtig ontwerp. Wanneer deze goedgekeurd is kan het sieraad gemaakt worden.

* Hilde is van 01-02-2020 tot 31-05-2020 met zwangerschapsverlof.

Het proces 

Het ontwerpen en maken van een sieraad kan soms even duren. Alleen al het ontwerpproces kan een maand duren, en het zoeken van de juiste steen kan een paar weken in beslag nemen. Dit hoeft natuurlijk niet het geval te zijn wanneer de steen bij LiAtelier op voorraad is of bij een van de slijpers. Bij het proces komen een heleboel mensen kijken, maar het resultaat mag er dan zeker wezen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding. 

ring eigen ontwerp

De kosten 

De kosten voor een eigen ontwerp kunnen daarom erg uiteen lopen. Dit heeft onder andere te maken met het soort sieraad, de zeldzaamheid van de steen, de beschikbaarheid ervan en waar de stenen vandaan moeten komen. LiAtelier kan om die reden niet van tevoren met zekerheid zeggen wat het zal kosten; soms is het goedkoop, soms moet je er wat voor over hebben. Het is daarbij wel mogelijk om op budget te werken.

Om die reden maakt LiAtelier van tevoren een prijsopgave met de verwachte kosten. De helft hiervan dient vooraf betaald te worden voor de materialen en de andere helft pas aan het einde.

 

groene kyaniet ontwerp groene kyaniet stenen

groene kyaniet stenen los groene kyaniet ring eigen ontwerp

groene kyaniet ring hand groene kyaniet ring hand eigen ontwerp 

Foto's: Luis Boullosa
Instagram: Luis Boullosa Photo