Liatelier gaat al een tijdje terug in de geschiedenis; 1983. Lia Wiersema begon met de verkoop van prachtige spullen, eerst in Dwingeloo en via vele markten is ze uiteindelijk op de Vismarkt in Groningen terechtgekomen. Helaas is Lia in 2015 overleden, maar haar levenswerk Liatelier blijft voortbestaan dankzij Hilde en Emil die de winkel hebben overgenomen. Als eerbetoon aan Lia, voor haar kinderen en voor de herkenbaarheid voor de klanten blijft Liatelier vanzelfsprekend LiAtelier heten. Ditmaal met een hoofdletter A, zo wordt het woord atelier meer benadrukt.

LiAtelier staat voor unieke ontwerpen, waarin veel liefde en aandacht wordt gestopt. Er wordt daarnaast ook zoveel mogelijk gedacht aan duurzaamheid, diervriendelijkheid en eerlijke handelsprijzen (fairtrade).  

 

LiAtelier
Vismarkt 48
9711KV Groningen

Openingstijden: Belangrijke mededeling

Momenteel is LiAtelier gesloten vanwege de maatregelen die genomen worden tegen de verspreiding van COVID-19. Voor vragen over online producten kan er een berichtje gestuurd worden naar 06-23095603. Het is mogelijk om een afspraak te maken voor het ophalen van sieraden. Hierbij geldt ook dat er een berichtje gestuurd kan worden. Gelieve niet te bellen naar dit nummer.

Kijk voor verdere updates en informatie op de Facebookpagina.

 

Contact:

Telefoonnummer: 050-3117567
E-mail algemeen: [email protected]
E-mail webshop: [email protected]
KVK: 65799038
BTW-nummer: NL856264210B01

We zijn ook te vinden op Facebook en Instagram!

 

Benieuwd naar hoe LiAtelier er vroeger uit zag?