Unieke edelstenen sieraden, online te koop in de nieuwe webshop van LiAtelier uit Groningen.

Staat jouw perfecte edelstenen sieraad in onze webshop? Alleen echte edelstenen, veel unieke ontwerpen en een deel van onze basis collectie. We bezorgen ze graag bij je thuis. Net als onze favoriete Nepalese omslagdoeken.

Heb je geen tijd om onze uitgebreide winkelcollectie te komen bekijken? Een klein deel van onze mooie edelstenen sieraden en álle kleuren omslagdoeken staan in onze webshop.

LiAtelier is gespecialiseerd in edelstenen sieraden. Van leuke betaalbare zilveren ringetjes tot speciaal ontworpen exclusieve trouwringen. Maar misschien ken jij onze winkel juist van onze heerlijke zachte omslagdoeken en de fijne dekens? Waarvan de kleuren je bij de deur al uitnodigen om binnen te komen? De omslagdoeken worden met de hand gemaakt in Nepal. Ze zijn fairtrade, draagbaar in elk seizoen. Als omslagdoek voor zomerse avonden op het terras, als sjaal over je winterjas. In mooie tinten groen, rood, blauw, oranje, roze, zwart, beige en allerlei kleurschakeringen binnen deze basiskleuren. Effen en gestreept. Een echte musthave en een fijn cadeau. Maar nog belangrijker: Ze staan zo mooi en het is een aanvulling op je garderobe. Ze zijn te koop in onze webshop, of via de webshop Warenhuis Groningen; een lokale bezorgservice in de stad Groningen. Je hebt hem dan supersnel in huis.

De zelf ontworpen LiAtelier sieraden staan nog lang niet allemaal online, dus je bent ook welkom in onze winkel. Daar liggen duizenden unieke sieraden klaar om te worden gepast. We blijven wel steeds updaten, dus hou onze webshop in de gaten.