• Edelstenen sieraden juwelier in Groningen
  • 100% natuurlijke edelstenen
  • Eigen atelier & open voor reparaties

4.8 / 5van 63 reviews

Q&A - LiAtelier tijdens Covid-19

Q&A

Nu zijn er nog meer vragen te beantwoorden. Hier komen ze:

Q: Welke maatregelen treffen jullie?
A: De RIVM-maatregelen, plus nog een paar andere veilige oplossingen, zoals het plexiglas bij de toonbank, desinfect en handschoenen.
Maar ook: afstand houden. Daar houden we ons aan. Niet altijd makkelijk.
Bij klachten blijft het personeel thuis. Onze bodyguard Nemo had aangeboden om de deurselectie op klachten bij klanten te doen, maar we hebben hem gevraagd nog wat langer uit logeren te blijven. Zodra er klanten zijn met klachten, verzoeken we die weer naar buiten te gaan. Reinigen doen we met desinfecteermiddel, zeep en alcohol. Effectiever tegen Corona dan Heilig Hout of salie. 

Q: Jullie zijn een sieradenwinkel, dus nabij contact is onvermijdelijk. Hebben jullie hier een veilige oplossing voor?
A: Die hebben we! We dragen handschoenen bij het helpen met de maten en pasvorm. Nabije assistentie doen we veilig onder het plexiglas door. Dat plexiglas houdt meer tegen dan een mondkapje. Ideaal en toch geen gekke gezichten in de zaak ;-)
Ook dragen we handschoenen tijdens het inpakken van de webshoppakketten. 
Het desinfecteren van sieraden is eigenlijk niet nodig, maar bij enige twijfel, of wanneer het jou een veiliger gevoel geeft (of wanneer je onder de risicogroep valt), doen we dit wel. Dubbel veilig.

***Goed om te weten: ons team houdt zich ook echt aan deze regels. Iedereen die binnenkomt, desinfecteert de handen. Dus bij binnenkomst is iedereen vrij van kruisbesmetting. We zijn hiervoor extra gemotiveerd omdat een aantal teamleden mantelzorger zijn.***

Q: Is het dus veilig om langs te komen?
A:  We zijn sinds eind april open. We hebben alle 'coronaberen op de weg' kunnen tackelen en de veiligheidsregels worden nageleefd. Op deze manier kunnen we jullie veilig te helpen met het vinden van een mooi sieraad of een mooie steen.

Q: 'Kom nou, mensen, is het allemaal niet een beetje overdreven? Ik wil graag normaal winkelen.'
A: Wij ook! Daarom passen we de maatregelen ontspannen toe. We hebben we het zo ingericht dat het gelukkig niet storend is. Het is daardoor gezellig in de winkel.
Tegelijk geeft het veiligheid. Een deel van ons team is mantelzorger. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid, naar jullie en ook naar ons team. We zijn blij dat daar tot nu toe alle begrip voor is.
Zo maken we er gezelligheid van en genieten we weer van onze mooie sieraden.

 Q: Gaat LiAtelier dit overleven?
A: Als de situatie niet maandenlang duurt, dan redden wij het financieel gezien. Helaas moeten we bijlenen. Elke hulp d.m.v. een aankoop is dus welkom. Dan blijft de lening zo laag mogelijk.
Ondernemen is altijd een risico. Maar dit is buiten de macht om. De vaste lasten zijn veel hoger dan de overheidssteun. Maar we hebben toekomstdromen waar we aan vasthouden. Die blijven. Alleen komen ze nu een paar jaar later. Inkomsten komen te voet en gaan te paard met corona.
Maar: LiAtelier gaat meerdere generaties mee! Daar gaan we voor en dit oogt zeer realistisch. Vooral omdat jullie ook voorzichtig weer langskomen nu we weer open zijn.

Q: Kunnen er weer ontwerpafspraken gemaakt worden?
A: Jazeker! De eerste trouwringen en persoonlijke ontwerpen zijn alweer gemaakt.

 Q: Hoe is de sfeer in jullie normaal zo gezellige winkel?
A: Heel goed! Ook al zijn de maatregelen zichtbaar, ons team staat in de winkel en de klanten zijn er weer. Samen maken jullie de sfeer. Dus breng je zonnige humeur mee. Dan straalt de zon binnen! Heb je net een innerlijke regenbui? Dan hebben wij wel een paraplu. Of een steentje, natuurlijk

Q: Ik wil iets kopen dat nu niet in de winkel staat. Kan dat wel?
A: Ja, hoor! Geef aan wat je zoekt, en wij gaan schatzoeken achterin de winkel. Alles komt boven water en is er nog.

Q: Kan ik op afstand bij jullie kopen?
A: Jazeker! Je vindt onze webshop op www.liatelier.nl 
Of bel of mail ons, dan sturen we je foto's. 050-3117567 / [email protected]
Als je privé wilt komen buiten de winkeluren, kan dat ook.
Onze meest actuele openingstijden vind je hier: openingstijden

Heb je nog andere vragen?

Bel ons: 050-3117576 

Mail ons: [email protected]

Een afspraak maken om privé te winkelen kan ook door te WhatsAppen of sms'en met 06-82877968

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »